*Nettavisen* Nyheter.

- Nå er arbeidet i gang

Kjelsås Idrettslag har i mange år kjempet for en oppussing av den rundt 40 år gamle Kjelsåshallen. Gjett om vi gleder oss - og endelig er arbeidet i gang, sier "håndballsjef" Kjersti Steinskog.

Kjelsås: Daglig leder av Kjelsås Håndball, Kjersti Steinskog, kan fortelle at det er håndballgruppa som har ansvaret for den daglige bruken og driften av hallen. Håndballen bruker hallen fra ettermiddag til kveld på hverdager. I helgene er det også stor aktivitet. I tillegg tildeler Oslo kommune noen timer i uken til andre idretter og lag.
Kjelsås håndballgruppe er en av byens største. Vi har i dag 26 lag, med jente- og guttelag fra de aller yngste skolebarna og opp til voksne herrer i første divisjon og damelag i tredje divisjon.
Det er gledelig at håndballen er en voksende idrett på Kjelsås. Også takket være idealistiske og engasjerte foreldre som driver idretten, gjennom trener- oppmanns- og alt frivillig støttearbeid, forteller Steinskog.
Hun forteller at håndballgruppa ønsker seg en ny hall med to spilleflater, slik at vi kan trene og spille parallelt.
Det kan gjerne komme i to etapper. I dag har vi en svært liten hall, med en flate. Den holder ikke internasjonale mål og formelle krav til antall m2 rundt spilleflaten, utenfor de opptrukne linjene og for alle de aktivitetene som er en del av kampen. I tillegg ønsker vi oss bedrede garderobeforhold, tribunemuligheter/publikumssone, klubbrom/samlingssted og et trenings/apparatrom, sier håndballsjefen på Kjelsås.
Hun ønsker også å trekke frem Nordre Akers hurtigvoksende befolkning.
Skole- og treningssituasjonen er sprengt. Bydelen er kjent for å ha et godt miljø for alle aldre, med lite mobbing og kriminalitet, sammenliknet med andre bydeler. Det er viktig at polikere tenker helhetlig og langsiktig, og ser betydningen av å styrke og opprettholde idrettskulturen og oppvekstmiljøet i Grefsen Kjelsås. Klart vi gleder oss til en renovert og tidsriktig treningshall, sier Steinskog, som oppfordrer foreldre til å engasjere seg i hallens videre skjebne.
Vi tar gjerne imot hjelp og støtte fra interessert foreldre i det videre arbeidet med å prosjektere og bygge hallen, sier hun.
Og når tror dere den nyrenoverte hallen står fiks ferdig?
Vi håper at hallen er klar innen desember 2007, forteller Steinskog.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.