RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nervøst å være tilskuer

I skrivende stund vet jeg ikke resultatet av kampen mot Sandefjord, men jeg kan trygt si at jeg er skuffet etter kampen mot Stabæk. Resultatet var ikke akkurat det vi hadde håpet på, men noen ganger møter man motgang i fotball. Det er da man ser hvem som er virkelig vinnere, for tåler man ikke motgang har man ikke noe å gjøre i toppen av Tippeligaen.
Så tøft har det blitt nå, men våre spillere og med vår trener er jeg ikke det minste tvil om at vi klarer å snu dette til noe positivt mot Sandefjord.

Skader

Skader er også noe man må regne med i gjennom en sesong, men de siste ukene har ikke akkurat vært bra oss på den fronten. Per i dag har vi fire sentrale spillere skadet, og dette merkes godt i troppen vår. Bjarne tråkket over i forrige uke, mens Doffern (Christoffer Dahl) brakk nesen.
I går ble Henrik (Dahl) tatt av banen og selv om det ikke har blitt stilt en diagnose enda hadde ikke Henrik en god følelse etter matchen.

Fire uker som tilskuer

Når det gjelder meg så ble jeg meniskoperert for ikke så lenge siden, så belager meg på ca. fire uker til som tilskuer. Og når det gjelder det å være tilskuer så er det en ting jeg ikke misunner dere som går på Ullevaal uke etter uke.
Jeg blir så utrolig nervøs hver gang jeg må se gutta spille, men mot Stabæk var det helt ekstremt. Da kriblet det i kroppen og særlig etter at dommeren viste ut Steven og Kristian. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om hva jeg synes om dommeren i den kampen, men det skal jeg ikke kjede dere med.

Flott fotball

La oss heller tenke på det positive. For mot Stabæk spilte vi feiende flott fotball i 30 minutter, og hadde vi vært litt mer effektive kunne vi kjapt ha ledet 30. Men fotballen er lunefull, og i går gikk det utover oss.
Når du leser dette er det bare tre dager til vi skal spille ny kamp i Tippeligaen. Tromsø er motstander på Ullevaal og skal vi ha noen sjanse om å henge med i toppen er det en kamp vi må vinne.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Heia Lyn!

Hilsen Tommy

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere