RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nesten som å vinne Champions League

Det måtte spilleforlengelse til for å kåre en vinner i Groruddalsmesterskapet for gutter 13 år. Og da Hellerud SK banket ballen i mål i sudden death, stormet hele laget banen som om de skulle ha vunnet Champions League.

Grorud: - Ja, guttene syntes dette var veldig stort. Alle stormet banen da vi scoret i spilleforlengelsen. Det var nesten som om vi skulle ha vunnet Champions League, ler en strålende fornøyd trener, Alessandro de Paoli.
Golden Goal
Og finalen utviklet seg som en finale seg hør og bør. Etter at Hellerud ledet 2-0 reduserte finalemotstander Furuset rett før pause. Og etter hvilen var det Furuset som var sterkest. Laget ledet 3-2 før Helleruds 13-åringer klarte å utligne rett før full tid.
I midten av den andre ekstraomgangen avgjorde Hellerud på Golden Goal. Dermed ble det pokaler og medaljer på laget som slo seg sammen før denne sesongen.
- Det var bare fryd og gammen da vi vant. Guttene syntes dette var ekstra stort siden dette er første året de har lov til å vinne noe, fortsetter de Paoli som trener den fine blandingen av raske og teknisk gode gutter sammen med Selman Aydin.
PS! I finalen spilte Hellerud SK med den utradisjonelle 3-1-4-2- formasjonen.

Alle stormet banen da vi scoret i spilleforlengelsen
Alessandro de Paoli


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere