RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Noe helt vilt


Byutviklingsbyråden fra Kjelsås.
Byutviklingsbyråden fra Kjelsås.
MIN JUL: Bård Folke Fredriksen bøyer seg for juletradisjonene.

Fortell om ditt beste juleminne

- Jeg tror det må være da jeg var gutt og fikk mine første glassfiberski til jul. Stolt som en hane spente jeg dem på meg 1. juledag, og håpet på å treffe så mange kjente som mulig i løypene inn fra Sognsvann. I mer voksen alder er det å se de sitrende forventningene datteren min har når hun venter på å åpne gavene.


HVA ER DITT BESTE JULEMINNE? FORTELL OM DET I KOMMENTARFELTET NEDERST I ARTIKKELEN!

Hva synes du er det aller beste med julen?

- Først og fremst ro og tid som ikke er beslaglagt. Tid med barna og familien, det å samles rundt måltider, tid til å lese og tid til ettertanke.

Hva spiser du i julen?

- Det blir nok svineribbe på julaften. Ribbe er tradisjon, men for meg er det egentlig ikke festmat. Jeg har forsøkt å endre denne tradisjonen, men ikke lykkes. Jeg er jo glad i mat generelt, og må igjennom både vilt, lutefisk, torsk og rakfisk i tiden før jul og romjulen.

Hva skulle du helst ha spist i julen?

- Noe helt vilt, indrefilet av rensdyr, hjort eller elg hadde toppet julaften for meg personlig, men bøyer meg for tradisjonen. Men jeg tar det igjen på juledagene. Jeg gleder meg hvert år også til 1. juledag, da serverer min onkel og tante i Kjelsåsveien Kveite (king of fish).


LES OGSÅ: - Bård er et politisk dyr

MIN JUL:
1. desember: Wenche Bøe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere