RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Oslo vest må få gjenbruksstasjon


Peter N. Myhre (Frp) kan ikke se at det er andre alternativer til gjenbruksstasjon i vest enn her hvor Smestad brannstasjon skal legges ned. Foto: Vidar Bakken
Peter N. Myhre (Frp) kan ikke se at det er andre alternativer til gjenbruksstasjon i vest enn her hvor Smestad brannstasjon skal legges ned. Foto: Vidar Bakken
Oslo Frps formann, Peter N. Myhre, mener at de som protesterer mot gjenbruksstasjon på Smestad må vise ansvarlighet.

SMESTAD: - Det er viktig å få en gjenbruksstasjon på plass. Vi vet at bilene går til gjenbruksstasjonene på Grønmo og Haraldrud uansett. Det er ingen grunn til å tro at denne strømmen av biler blir mindre. Nå kjører bilene fra vest, tvers igjennom byen til de stasjonene vi har. Vi må få et innsamlingspunkt sentralt i Oslo vest, sier Myhre, som inntil nylig var Miljø- og samferdselsbyråd.

Miljømessig gevinst

Som byråd var den planlagte gjenbruksstasjon under hans arbeidsområde. Han trakk seg som byråd for å vie kreftene til stortingsvalgkampen.

- Det er klart at vi vil få en miljømessig gevinst med kortere vei til gjenbruksstasjonen. Som mange ganger ellers så er det slik at, alle vil ha - men ikke der vi bor. Jeg savner en viss ansvarlighet fra dem som protesterer mot plasseringen, når de ikke kommer opp med andre alternativer. Vi har jo lett etter alternativer. Vi vet at innsamlingspunktet må være i nærheten av hovedveinettet. På Smestad fant vi et avkjøringspunkt med tilgang til kommunale arealer, sier Myhre.

Andre alternativer

Han er villig til å være med å diskutere plasseringen av gjenbruksstasjonen.

- Men skal det bli en debatt rundt dette, så må det finnes andre alternativer, sier Peter N. Myhre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere