RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er mye tyngere en Helle Guldbrandsens smil tilsier. FOTO: ELLEN RØNNING
Dette er mye tyngere en Helle Guldbrandsens smil tilsier. FOTO: ELLEN RØNNING

- Personlighet og nærkontakt

Mens treningssentrene blir større og kjedene flere, satser Helle Gulbrandsen på personlighet og kontakt i Benneches gate.

BISLET: For det er noe med området rundt Bislet og Theresesgate. Kjedeveldet har ennå ikke inntatt St. Hanshaugen og Bislet, og de små lokale tilbudene er fremdeles en del av by- og bydelsbildet. Og det til tross for at næringslivet i området ikke synlig tenker felles profil. Smart Trening i Benneches gate 5 er siste skudd på denne stammen.

Ung veteran

Fredag 9. oktober er alle interesserte velkommen til åpning av Helle Guldbrandsens kompakte og hyggelige studio.

– Jeg er veldig fornøyd med å få åpnet mitt eget studio som 25-åring. Jeg fyller nemlig ikke 26 år før lørdag!

Helle har jobbet som pilatesinstruktør og personlig trener fra hun var 20 år, og har stadig bygget på trenerutdannelsen.

Smart trening

Det lille lokalet på ca 20 kvadratmeter rommer overraskende mye. Pilatesapparater, Kinesisapparat og klatrevegg til tross, rommet er lyst og luftig.

– Det er ikke noe problem å instruere tre samtidig i sirkeltrening her. Og så ligger jo Bislett rett ved siden av med fri tilgang for alle. Der kan vi ta kondisjonstrening når det er ønskelig

Kom som du er

Helle samarbeider med osteopat Kim Kleiven og akupunktør Jorunn Krokeide, og hun hjelper gjerne folk med ulike plager.

– Mitt studio er litt annerledes. Her kan man trene i fredelige omgivelser med tett oppfølging, her passer alle inn, uansett grunnlag og ønsker. Jeg trives så godt med å jobbe som personlig trener, det er utrolig hyggelig å kunne hjelpe folk i form og samtidig bli satt pris på!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere