RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Plutselig begynte det å brenne i bilen


 
  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO
Les politiloggen fra Manglerud politistasjon.

Plutselig begynte det å brenne i bilen

Hauketo: Politiet fikk litt før midnatt onsdag melding om bilbrann på Hauketo i Ljabruveien ved Nordstrandveien. Da utrykningsenhetene kom til stedet, sto bilen i full fyr i veibanen. Fører var alene i bilen, og fikk i seg en del røyk før han kom seg ut. Han ble kjørt til Legevakten. Det var ingen klar indikasjon på hvorfor det plutselig hadde begynt å brenne.

Brannvesenet tok seg av slukkingen.

Fikk hjelp av ambulanse

Oppsal: En ambulanse kom tilfeldig over et trafikkuhell i krysset Hellerudveien/Solbergliveien på Oppsal tirsdag kveld, og kontaktet politiet for å få assistanse.

Det var ingen personskader i smellen mellom en lastebil og en personbil, men det var greit å få litt politihjelp inntil bilene ble fjernet fra veibanen.

Forsøkte å løpe fra politiet

Bogerud: Politiet fattet onsdag kveld mistanke til en person ved Bogerud T-banestasjon. Mannen forsøkte å stikke av da han forsto at han var i politiets søkelys.

Men politifolk er lette til beins, så løpeturen ble kort. De pågrep en 40 år gammel mann som betegnes som kjenning. Det ble funnet både hasj og tabletter på han.

Sa de skulle sjekke nødutganger

Munkerud: Politiet fikk onsdag morgen en melding de mener publikum bør merke seg.

– En dame ringte og fortalte at hun onsdag ved 10-tiden var blitt forfulgt av to menn i Munkerud-området, sier Dag Harald Drevsjø, leder av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

De hadde tatt kontakt med henne og fortalt at de var i området for å sjekke nødutganger.

Damen har oppgitt signalement på den ene. Mann, ca. 180 cm høy og iført noe hun betegnet som feierbekledning. De hadde sagt at de var fra et brannsikringsfirma. Damen hadde også registrert en hvit kassebil av noe dårlig kvalitet, muligens en Volkswagen Transporter.

Den andre mannen kunne damen ikke si noe konkret om.

– Det vi kan si om andre opplever det samme, er at det mest sannsynlig er folk som har uærlige hensikter, sier Drevsjø og oppfordrer folk til i alle fall ikke å slippe inn slik.

– Men vi vil veldig gjerne raskt få melding om slike observasjoner.

Det hender at brannvesenet/feiervesenet har kontroller, men da kommer de i uniformert bil og viser offentlig legitimasjon.

Snoket i garasje

Holmlia: Politiet fikk litt over klokken 01 natt til onsdag melding om en kar som snoket rundt i et garasjeanlegg i Ravnkroken på Holmlia.

Da en politipatrulje kom til stredet, var det ingen tegn til ødeleggelse på biler og de så heller ingen mistenkelige personer. Det har i etterkant ikke kommet noen meldinger om bilinnbrudd fra stedet.

Snurret og forsvant

Brattlikollen: Politiet fikk midt på dagen onsdag melding om at en bil hadde snurret i Sandstuveien nedenfor Brattlikollen. I den ukontrollerte kjøringen hadde den smelt borti en annen bil.

Da politiet kom til stedet, var fører borte.

Falsk alarm

Holtet: Klokka syv fikk politiet og brannvesenet melding om brann i en enebolig i Holtveien, men da brann og politibilene kom til stedet viste det seg at det kun var snakk om kraftig røyk fra en pipe som ikke utgjorde noen fare.

Slåsskamp

Lambertseter: Like etter klokken syv fikk politiet melding om en gruppe ungdommer like ved Lambertseter senter som sloss. Politiet rykket ut til stedet, men da var allerede de fleste ungdommene forsvunnet. Politiet fikk likevel kontakt med noen unge på stedet, de bekreftet at det hadde vært uoverensstemmelser mellom noen ungdommer. Politiet følger opp saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere