RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Politikerne kan ikke sove

Elin Horn Galtung var blant de tyvetalls aksjonistene i fortgjengerovergangen ved krysset Sørkedalsveien/Griniveien. Bydelsutvalgets leder var ikke nådig mot politikerne.

Røa: - Denne aksjonen forteller politikerne i Akershus at nå må de ordne opp i dette. Akershuspolitikerne kan ikke få lov til å sove lenger. De må forstå hvilke enorme problemer trafikken fra Bærum påfører oss. Nå må de også vise at de mener alvor for å få en løsning på problemene. Hvis de ikke skjønner dette signalet må de være tjukke i hodet, sier Horn Galtung.
Tidligere har Høyre, KrF og Venstre i både Oslo og Akershus samlet seg om en løsning i Oslopakke 3 som innebærer Røatunnel. I disse dager er forhandlingene med de andre partiene i en sluttfase med hensyn til en ny Oslopakke.
- Nå må Rune Gerhardsen vise at han støtter oss og at det ikke bare er ord. Høyre, KrF og Venstre har gjort det helt klart at uten Røatunnel kan man bare glemme Oslopakke 3, sier Horn Galtung, før hun på nytt begir seg ut i fotgjengerfeltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere