RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byggingen av dette sykehotellet på Radiumhospitalet måtte stanses.
Byggingen av dette sykehotellet på Radiumhospitalet måtte stanses.

- Prøvde å få kontroll

Ivar Pettersen sier det nesten har kommet frem som om det er han som var skyld i byggefadesen rundt sykehotellet på Radiumhospitalet.

- Det kom jo nesten frem som om jeg er skyld i byggefadesen der oppe, men det var jeg som forsøkte å få kontroll. Jeg føler det er vanskelig å sitte som styreleder når overordnede organ i forkant har meninger om hvordan saken skal takles. Da trenger man ikke styrer, sier Ivar Pettersen i dag til VG Nett.

Pettersen, som tidligere også har fungert som direktør ved Ullevål universitetssykehus, trakk seg i går som styreleder i Rikshospitalet HF etter bråket rundt byggingen av sykehotellet på Radiumhospitalet. Han mener styret ikke fikk muligheten til å rydde opp i fadesen.

- Det var slik at det var spesielle meninger om hvordan konklusjonen skulle være og sånn kan ikke jeg ha det. Jeg må få lov til å vurdere saken ut i fra de prosessene som skjer i styret. Det går litt på hva styret er og hva som er arbeidsbetingelsene, sier han til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere