- Rølp pakket inn i sukkerspinn

Firefly Effect, (f.v.) Stian Brennskag, Henrik Stenberg, Truls Solerød Johnsen og Øystein Hygen Christensen.

Firefly Effect, (f.v.) Stian Brennskag, Henrik Stenberg, Truls Solerød Johnsen og Øystein Hygen Christensen. Foto: Foto: Pressefoto

Bandet Firefly Effect har laget en plate der de røde trådene går på kryss og tvers. De fleste låtene er laget på kjøkkenet.

SAGENE: Gutta hadde et vellykket plateslipp på Revolver fredag. Tittelen er ”Try Again, Fail Again, Fail Better” og er oppfølgeren til debutskiva “Everything Is Beautiful And You Are The Reason”.

På kjøkkenet til Truls

Nær sagt alle låter og tekster er blitt på kjøkkenet til Truls Solerød Johnsen i Stockfleths gate på Sagene. De andre bandmedlemmene bor på Tøyen og på Fredensborg. Coveret på den nye skiva er et bilde av kjøkkenveggen hos Truls, og inspirasjonen er både lys og mørk:

– Vi nok ikke er de sukkersøte indiepopgutta enkelte tar oss for å være. Vi er rølp pakket inn i sukkerspinn!, utbasunerer Truls.

Studio på Grünerløkka

Firefly Effect har brukt over to år på oppfølgerskiva, og er svært fornøyde med resultatet.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra nær sagt samtlige som har fått en testlytt, også fra folk som ikke likte debuten vår noe særlig, forteller Truls.

– Vi øver og spiller inn i studioet til Metronomicon på løkka. Skiva vår er farget av dette, og inneholder ti dyktige gjesteartister.

Leken solskinnspop

Firefly Effects musikk beskrives av gutta selv som retrofuturistisk solskinnspop som masserer smilebåndet og kiler danseføttene. Bandet håper åpenbart på å lyse opp mangt et mørkt og dystert konsertlokale årene framover også.


Sjekk ut Firefly Effect her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.