RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sagene folkebad vil fortsatt være for folket, lover Bjarkø eiendom.
Sagene folkebad vil fortsatt være for folket, lover Bjarkø eiendom.

- Sagene folkebad ferdig høsten 2011

Planen er å ha Sagene folkebad ferdig høsten 2011. I følge eier Trygve Bjarkø vil det koste nærmere 50 millioner kroner å sette i stand bygget.

SAGENE: Sagene bad ble opprinnelig oppført i 1900 som kommunalt folkebad. Det var i kommunal eie til 2006, men ble stengt i år 2000.

Bjarkø eiendom fikk tilslag på å kjøpe den fredede bygningen i 2006 for 550.000 kroner. Siden den gangen har Bjarkø eiendom brukt millioner på rehabilitering av badet.

Bjarkøs opprinnelige tanke var at Sagene bad skulle bygges om til et Spa, men etter kontakt med historielaget ble planene endret. Nå blir det bad og barnehage i bygget.

- Jeg synes det var feil fordi et Spa vil ekskludere eldre, som kanskje ikke har så god råd, i tillegg til barn som bråker en del. Derfor synes jeg at et folkebad var helt riktig, sier Trygve Bjarkø til NRK Østlandssendingen.

LES OGSÅ: - Nå må museumsvokterne gi seg


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere