RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Saken er konfliktfylt

Styret i Keyserløkka sør vil legge fram en kompromissløsning.

KEYSERLØKKA: Styreleder Karl Henrik Børseth ønsker ikke å imøtegå utspill fra enkeltbeboere, men sier generelt at balkongsaken er konfliktfylt. Han opplyser at innkalling til generalforsamlingen ble sabotert.

– Noen har fjernet innkallinger fra flere leiligheter i første etasje. Vi vet ikke hvem dette er, sier Børseth.

Noe av utfordringen, ifølge Børseth, er at Keyserløkka sør skiller seg fra de to andre borettslagene på ett viktig punkt.

– Hos oss er balkonger og inngangsparti på samme side. De kolliderer med hverandre, dersom vi utvider alle balkongene. Vi kan trekke dem ut til siden, men det går verken Plan- og bygningsetaten, styret eller arkitekten god for, sier han.

Generalforsamlingen vil skje i starten av november. Styret arbeider med en løsning som gir mulighet for individuell tilpasning. Han kan ikke gå inn i detaljene, ettersom tegningene ikke er ferdige. Disse vil foreligge på ekstraordinær generalforsamling, opplyser Børseth til Østkantavisa.

– Takene våre har lekket i flere år og fasadene er i oppløsning. Hvis ikke vi får 2/3 flertall for denne løsningen, vil styret foreløpig konsentrere seg om øvrig rehabiliteringsarbeid, sier Børseth, som håper det til slutt blir en løsning alle kan leve med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere