RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sara kan påvirke valgresultatet

Sara Nordenstam lovte å fortsette mot OL i 2016 om Lambertseter får 50 meters basseng. Presidenten i Norges Svømmeforbund, Per Rune Eknes, tror hennes suksess har kraft i seg til avgjøre valget neste år.

Eknes sier til hegnar Online at han tror svømmesporten kan komme til å avgjøre stortingsvalget til neste år. Dersom de rød-grønne ikke gjøre noe med den triste svømmehall-situasjonen i Norge, så kommer det til å gå dem ille politisk, tror Eknes.

Bassengene fortsatt tomme

- Jeg tror den rødgrønne Regjeringen taper så de griner ved neste års Stortingsvalg dersom de ikke gjør noe med svømmeanleggene. Jeg tror hele Norge, også gjennom vår suksess i Beijing, ser verdien av fylte og gode svømmeanlegg, sier Eknes.

Han minner nok en gang Ap om løftene om at svømmebassengene skulle fylles. Nå synes svømmepresidenten det virker som Regjeringen har gitt opp. Han tror Norges to OL-medaljer for alvor etter en stopp for folkets tålmodighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere