RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sett deg delmål


Du holder nyttårsforsettet lettere om du setter deg delmål.
Du holder nyttårsforsettet lettere om du setter deg delmål.
Realistiske mål og tålmodighet et nøkkelen til suksess.

KVINNEGUIDEN.NO: - Sett deg realistiske mål og gå sakte frem. Det lureste er å ha delmål, da får du mestringsfølelsen tidligere og blir motivert til å fortsette, sier livsstilscoach Kari Sørlie.

Les også: Nå er det på tide å rense kroppen

Hun eksemplifiserer med at du hvis du vil gå ned 10 kilo i løpet av neste år, er det lurt å sette en sluttdato og ha som mål å gå ned to kilo i måneden. Ser du at det ikke er realistisk å nå målet i mai, forskyver du hvert delmål og følger planen videre.

Les også: Lær deg å våge mer

Sørlie synes det positive med nyttårsforsetter er at du får bevisstgjort det du ønsker deg og at det viktigste da kommer høyest opp på agendaen. Men vil du lykkes med nyttårsforsettene dine, mener coachen at du må unngå å ta for hardt i;

- Det er noe med en ny start, og det kan handle om at man aldri blir helt fornøyd. Man har alltid noe i bakhodet som man vil gjøre eller strebe etter å få gjort, og første januar er for mange en naturlig dag å starte på, sier Sørlie til Kvinneguiden.

Les mer på Kvinneguiden.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere