RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sikkerhet er viktigst

Groruddalen: Haugenstua- og Linderudhallen åpnet igjen torsdag etter å ha vært stengt siden en skillevegg falt ned i hodet på en gutt på Haugenstua skole. Romsåshallen ble åpnet med dispensasjon forutsatt at det er brannvakter tilstedet i hallen.
Etter at skilleveggene ble undersøkt, ble det foretatt en brannteknisk befaring og foretatt noen utbedringer som gjør at hallene igjen kunne åpnes.
Informasjonssjef i Undervisningsbygg, Marit Thorsen, har mottatt mye kritikk etter at Undervisningsbygg vedtok å stenge hallene, blant annet fra idrettskretsen som mener Undervisningsbygg har overreagert ved å stenge av hallene.
- Den krikken avviser jeg på det mest bestemte. Sikkerhet er høyeste prioritet for Undervisningsbygg. Vi må følge brannforskriftene. Da vi overtok hallene fra Kultur- og Idrettsetaten manglet det dokumentasjon på at de har vært sikkerhetskontrollert. Det er klart vi synes hele situasjonen er beklagelig, men vi stenger ikke hallene for å være vanskelige. Jeg synes det er urettferdig av idretten at de beskylder oss for å overreagere. Dette er kun for en kort periode, maksimum tre uker. I det lange løp tror jeg alle skjønner at vi har gjort det riktige. Det vi kan beklage er at vi ikke tok sikkerhetssjekkene tidligere. Jeg mener Undervisningsbygg har gjort det eneste riktige i denne situasjonen, understreker Thorsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere