- Skøyenhagen blir grønn oase

Ikke før august 2007 vil første del av byggeprosjektet i Skøyenhagen stå ferdig, men Jørn Bakken fra Krogsveen forteller at salget har gått over all forventning.

Skøyen: Det som nå er en graveplass vil i 2008 være cirka 200 moderne leiligheter fordelt på syv hus. Leilighetene vil være fra ett- til fireroms leiligheter med høy standard, med en kvadratmeterpris på 45 000- 55 000 kroner.

Underjordisk garasje


Det vil bli en grønn oase med garasje under bakken. Det vil være et bilfritt og barnevennlig område, forteller Lisa Folker ved Krogsveen.
Sammen med seniormegler Jørn Bakken møter vi dem på byggeplassen. Bakken forteller at salget har gått over all forventning og tror det har med beliggenheten å gjøre.
Vi begynte salget ved juletider i fjor og hadde prosjekter å holde på til neste år. Allerede nå har vi solgt ut 95 prosent av leilighetene, og i august i 2007 vil første del av byggeprosjektet, bygg A og B, være innflytningsklare. Hele prosjektet ventes ferdig i andre eller tredje kvartal i 2008, forteller han.

Yngre kjøpergruppe

Vi har ikke henvist til en spesiell kjøpergruppe, men det har vært mange unge kjøpere til å være et nytt boligprosjekt. Grunnen til dette er nok ett- og toroms leilighetene som trekker yngre kjøpere. I første etasje har vi familieleiligheter med uteplass, men ut fra en vurdering av markedet har vi overvekt av to- og treroms leiligheter.
Bakken forteller at innslaget av barnefamilier er mindre enn forventet.
- Treroms leiligheter er vel det mange barnefamilier etterspør, men siden det ikke er mange barnefamilier som flytter inn, tror jeg ikke dette vil ha noe belastning for barnehageplassene i området, sier Bakken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.