Gå til sidens hovedinnhold

- Snart grønt-fritt i Nydalen!

Komitéen for miljø, plan- og samferdsel vil bremse Nydals-utbyggingen. - Det er snart ikke grøntarealer igjen i Nydalen, sier leder av komitéen Ivar Christiansen (Ap).

Komitéen for miljø, plan- og samferdsel vil bremse Nydals-utbyggingen. - Det er snart ikke grøntarealer igjen i Nydalen, sier leder av komiteen Ivar Christiansen (Ap).
Nordre Akers bydelsutvalgs komité for miljø, plan- og samferdsel har behandlet Avantor AS' planer for tomten i Sandakerveien 113 - 119.
- Komitéen er positiv til at det bygges flere boliger i Nydalen - og gjerne en skole også. Men noe må bli igjen til grøntarealer, og da mener komiteen at det får gå på bekostning av de planlagte næringsarealene på tomten, sier leder for komitéen, Ivar Christiansen (Ap), og viser til kommunedelplanens formål om "byrekreasjon" og "bypark".
- Dette er det siste området som ligger til rette for et grønt drag gjennom området. En giganstisk utbygging opp mot 50.000 kvadratmeter på denne tomten vil bli med på å gjøre det mer eller mindre grønt-fritt i Nydalen, sier Christiansen.
Utbyggingsplanene skal etterhvert behandles også av bydelsutvalget.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger