RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Stor belastning

Evelyn Brode ble utpekt som vinner av over fem millioner kroner, men etter en del frem og tilbake viste det seg at 44-åringen ikke var vinner likevel.

Grorud: - Det er klart det er en stor belastning å bli utropt som vinner, også plutselig stå tilbake uten noenting. Det hadde kanskje ikke vært så urimelig om jeg hadde fått en oppreisning for som skjedde med meg, sier Brode til Lokalavisen.
Uregistrert
Slik forteller Brode om det som skjedde:
- Jeg leverte en uregistrert kupong på Tiff Mix. Da jeg skulle på trening dagen etterpå, gikk jeg forbi kiosken og da så jeg at det stod at en uregistrert kupong var verdt over fem millioner kroner. Jeg gikk inn, og da sa han som jobba der at kanskje det var jeg som hadde vunnet. Jeg tenkte ikke så mye på det, og dro for å trene. Da jeg kom ut fra treningen, stod TV2 der og skulle intervjue meg siden jeg hadde vunnet så mye. Jeg sa jeg ikke visste om det var jeg som var vinneren.
Og det var ikke slutt med det. Senere på kvelden fikk den filipinske dama besøk av VG, Dagbladet og Nettavisen.
- Det var slitsomt, og det ble masse oppstyr blant venner og familie. De ringte og gratulerte meg og lurte på når vi skulle feire at jeg hadde vunnet, fortsetter Brode.
44-åringen reagerer også på at hennes navn ble offentliggjort.
- Jeg fikk jo tanker om at det kunne bli farlig for familien å vinne så mye penger når hele Norge visste om det, men jeg tenker positivt selv om jeg ikke vant. Det var ikke min tur denne gangen, men den dagen jeg vinner kommer nok også, smiler Brode.
Informasjonsrådgiver i Norsk Tipping på Hamar, Remo Martinsen, stiller seg kritisk til måten pressen behandlet Brode på.
- Vi støtter ikke at det blir brukt overvåkingskamerar for å finne vinneren. Vinnerene våre har rett til anonymitet, og det ble ikke overholdt i denne saken. Men vi er glade for at vi nå har funnet vinneren. Vi skulle bare ønske det hadde skjedd uten at Brode ble uthengt slik hun ble.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere