RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Surt å tape

For Manglerud Star har ikke sesongstarten blitt slik de hadde håpet.

Bislett: Men trener Geir Midtsian har vært i en lignende situasjon tidligere, da han tok over Oslo Øst i 2. divisjon for to år siden. Oslo Øst lå på bunnen av tabellen fra første spark på ballen og tok sin første seier i den niende serierunden. Men Midtsian var hele tiden optimistisk, og Oslo Øst klarte å berge plassen. Fjorårssesongen endte som kjent med opprykk. Etter kampen mot Strømsgodset var Midtsian alt annet enn fornøyd. Det var surt å tape. Men fra slutten av 1. omgang og ut kampen, så var vi gode bakover.

Hva skal dere gjøre videre?

Det er bare å fortsette som i 2. omgang. Hvis Strømsgodset er et av de beste lagene, så har vi ikke noe å være redd for. Det er viktig at gutta får inn i hodet at de er på samme nivå. Manglerud Star har ett poeng og en målforskjell på 3-13 etter fire kamper. Midtstopper Espen Schjerven har scoret alle målene til MS. I dag var vi ikke tøffe nok foran mål. Etter en corner hoppet og spratt ballen på streken. Det må være mulig å være mer ulv og hive seg over for å få ballen i mål. Manglerud Star har ligget under til pause i alle kampene. De første 45 minuttene har endt med null poeng og 1-10 i målforskjell. Hvis vi ser på 2. omgangene separat, så har MS tatt fire poeng med 2-3 i protokollen.

Hvorfor kommer dere så skjevt ut fra start?

Vi må huske at de fleste stort sett har spilt i 2. og 3. divisjon som høyeste nivå. Det tar tid for dem å venne seg til dette nivået, og skjønne at de er gode nok. Tar det for lang tid, slik at dere kommer for mye på etterskudd? Jeg tror ikke det. Fortsett er det masse kamper igjen. Jeg tror vi kommer nå som vi begynner å få baner som passer oss. Hvis vi fortsetter det vi gjør i 2. omgang, kommer vi til å ta mange poeng framover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere