RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ta det helt med ro


30.000 spillere fra 53 nasjoner deltar i Norway Cup og de tilreisende blir innkvartert på 32 skoler i nærområdet, samt 5 hoteller i sentrum. Arkivfoto
30.000 spillere fra 53 nasjoner deltar i Norway Cup og de tilreisende blir innkvartert på 32 skoler i nærområdet, samt 5 hoteller i sentrum. Arkivfoto
Beredskapsplanen er vel gjennomgått med helsemyndighetene og Norway Cup-administrasjonen ber folk oppføre seg som normalt.

EKEBERG: Etter at en norsk gutt ble smittet av svineinfluensa under Gothia Cup i Göteborg, har frykten for at viruset skal infiltrere fotballsletta på Ekeberg, og innkvarteringsskolene i Oslo bredt seg i lokalbefolkningen.

Bare å glede seg

Men Norway Cup-administrasjonen ved innkvarteringssjef Rolf Fjeld, ber folk ta det med ro.

- Vi har full kontroll. Beredskapsplanen er vel gjennomgått med helsemyndighetene, og vi har fått bare positive tilbakemeldinger, beroliger han.

Med eget feltsykehus, flere medisinske spesialister og 150 frivillige fra Norsk Folkehjelp, for å nevne noe, sier Fjeld at både deltakere, publikum og de som bor i nærheten bare kan håpe på fint vær og glede seg over fotballfesten på sletta - uten å bekymre seg.

- Det er andre ting vi frykter mer enn svineinfluensa. For eksempel fordervet mat som gjør at 30.000 må fly på do, skisserer Fjeld.

Kommer fra i dag

Mange fotballgjester har ankommet hovedstaden, og innkvarteringssjefen forteller at storinnrykket startet for alvor torsdag.

- Det kommer er del i dag, og veldig mange på fredag, og i løpet av lørdagen er de aller, aller fleste på plass.

Lørdag kveld er også dagen for det offisielle Norway Cup-showet, og søndag starter fotballkampene.

- Nå gleder vi oss, smiler Fjeld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere