RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trenger et mirakel for å rykke opp ...men Furuset er på riktig vei

Furusets finske ishockeytrener Aki Mykkanen innrømmer at han tror Furuset trenger et mirakel for å rykke opp. Men uansett hvordan kvalifiseringen går, satser Aki og gutta for fullt på å gjøre årets sesong til et fint minne.

Furuset: Furuset trenger å plukke fem poeng på de resterende fire kampene for å sikre seieren i 1.divisjon.
Små marginer
- Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å klare å vinne serien. Jeg tror ikke Manglerud/Star kommer til å avgi mange poeng på sine resterende kamper, så vi må ta vare på våre egne kamper, understreker Furuset-treneren. '
I kvalifiseringen er det allerede er avklart at både Furuset og Manglerud/Star spiller mot de to dårligste lagene i eliteserien. Betydningen for om det blir første- eller andreplass til Furuset i serien spiller liten rolle med hensyn til kvalifiseringen.
- Det går litt på kampprogrammet og betyr at vi kan få hjemmekamper først. Men i en kvalifisering er det så små marginer at det spiller liten rolle hvor man spiller først. Det blir likevel en borte- og en hjemmekamp mot de andre lagene. Men vi er veldig interessert i å vinne serien. Da kan vi tenke tilbake på denne sesongen som et godt minne, fortsetter Aki.
Per dags dato er fem av Furusets stall på 25 spillere ute med skader, og selv om Aki innrømmer at laget ikke har råd til å få flere spillere ute med skade, lover han at de ikke kommer til å holde noe tilbake i de resterende kampene mot Kongsvinger, Grunder, Gjøvik og Lørenskog.
- Vi jobber med å få opp intensiteten, og gutta jobber mye med det fysiske for tiden. Jeg må passe på at de er i slag til kvalifiseringen begynner, men vi kommer til å gjøre alt vi kan for å vinne serien, forteller en innbitt trener.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere