RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uheldig for området

Det har vært mye mas og mediaoppstyr på Haugenstua skole siden torsdag da en skillevegg falt ned på hodet til en tiendeklassing. Undervisningsinspektør ved skolen, Jan Gulseth, mener det som er skjedd er svært uheldig for området.

Haugenstua: - Det har vært mye mas, ja. Man skulle nesten tro det var brutt ut krig i Norge, sier Jan som nå håper på en snarlig ordning.
- Jeg håper vi får ordnet opp i dette så fort som mulig slik at vi kan få normaliserte tilstander igjen. Men hallen bør ikke åpnes før det er hundre prosent sikkert at den er trygg, påpeker undervisningsinspektøren.
Alternativ gym
Mens hallen er stengt, er det alternativ gym for elevene ved skolen.
- Det er litt dårlige forhold for ski- og skøytegåing, men det blir en del teori. Sånn sett er det ikke noe problem, men vi ønsker selvfølgelig å få normalisert forholdene så fort som mulig, sier Tom som innrømmer at han stusser litt ved at noe slikt kan skje.
- Jeg stusser litt på tidligere og nåværende driftsansvarlige, men det aner jeg jo egentlig ikke noe om. Foreldrene stusser litt også over at noe sånt kan skje. Det er klart det er uheldig for skolen.
Men det ser ut til at Gulseth må vente enda en stund før forholdene normaliserer seg. Etter at Haugenstua ble kontrollert mandag, får de likevel ikke åpne igjen grunnet mangler i brannsikringen. Det samme gjelder idrettshallene på Romsås og Haugerud. Dermed ruller ballen videre, eller ikke...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere