RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Underlig valg

Mens brukerne av Trosterudstallen jubler over BUs positive holdning til ridesenter i Alnaparken, synes næringsforeningen Nedre Furuset at hestene bør holde seg i den nåværende stallen.

Trosterud: Styremedlem i foreningen, Oddbjørn Mantor synes det er underlig at BU-politikerne går inn for at hestene flyttes til Alnaparken.
Pussig
- Det er pussig å putte et hestesenter i en park. Det kommer til å gå utover de som bruker parken i dag, og jeg tviler på at det er en god løsning for de som ønsker å ri. Det høres vanskelig ut å kombinere ballspill og ridning, mener Mantor.
Mantor mener heller det bør settes i gang tiltak for å bedre den nåværende stallen på Trosterud.
- Det er merkelig at man ikke ser på de lokalene de har i dag og prøver å finne måter de kan modifiseres på. Det virker som en motsetning å trekke et hestesenter ned i en park. Hvis jeg hadde vært rytter, tror jeg at jeg heller ville hatt et senter nær marka, istedentfor i et trafikkert område, fortsetter Mantor.
Nå planlegger Næringsforeningen å kjempe for å få bevare en hestefri park.
- Vi kommer til å gjøre Rådhuset oppmerksomme på det de skal avgjøre. Det er viktig at de blir klar over konsekvensene av et eventuelt ridesenter i parken, understreker Mantor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere