*Nettavisen* Nyheter.

- Underlig valg

Mens brukerne av Trosterudstallen jubler over BUs positive holdning til ridesenter i Alnaparken, synes næringsforeningen Nedre Furuset at hestene bør holde seg i den nåværende stallen.

Trosterud: Styremedlem i foreningen, Oddbjørn Mantor synes det er underlig at BU-politikerne går inn for at hestene flyttes til Alnaparken.
Pussig
- Det er pussig å putte et hestesenter i en park. Det kommer til å gå utover de som bruker parken i dag, og jeg tviler på at det er en god løsning for de som ønsker å ri. Det høres vanskelig ut å kombinere ballspill og ridning, mener Mantor.
Mantor mener heller det bør settes i gang tiltak for å bedre den nåværende stallen på Trosterud.
- Det er merkelig at man ikke ser på de lokalene de har i dag og prøver å finne måter de kan modifiseres på. Det virker som en motsetning å trekke et hestesenter ned i en park. Hvis jeg hadde vært rytter, tror jeg at jeg heller ville hatt et senter nær marka, istedentfor i et trafikkert område, fortsetter Mantor.
Nå planlegger Næringsforeningen å kjempe for å få bevare en hestefri park.
- Vi kommer til å gjøre Rådhuset oppmerksomme på det de skal avgjøre. Det er viktig at de blir klar over konsekvensene av et eventuelt ridesenter i parken, understreker Mantor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag