RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Utrolig flott initiativ!


De ni ansatte fra Invitrogen Dynal AS ble tatt godt i mot. 
FOTO: ULLERN SENIORSENTER
De ni ansatte fra Invitrogen Dynal AS ble tatt godt i mot. FOTO: ULLERN SENIORSENTER
Ullern seniorsenter har fått en overraskelse både de ansatte og brukerne sent vil glemme.

ULLERN: Firmaet Invitrogen Dynal AS ligger i Ullernchausseen og er en del av Life Technologies Group med rundt 9500 ansatte på verdensbasis. En gang i året arrangeres det "Global volunteer-day" hvor så mange som mulig av selskapets ansatte benytter sjansen til å gi en hjelpende hånd til lokalsamfunnet.

- Denne gangen falt valgt for oss på Ullern seniorsenter, Ullern videregående skole og en barnehage i nærmiljøet. På Ullern seniorsenter kom det ni ansatte fra oss som hjalp til med planting av blomster, maling av et oppholdsrom og motering av møbler. Og vi er så glade for at hjelpen ble satt så stor pris på, sier Hr. Generalist i Invitrogen Dynal AS, Cecilie Kvamber.

- De kom til oss 13. mai og hjalp oss dermed med å sette i stand utearealet på senteret til 17. mai. Vi hadde i tillegg et mye brukt kursrom som hadde stort behov for en ansiktsløftning. Det ble malt og nye ikeamøbler ble montert. Vi fikk dermed et helt nytt og trivelig rom, sier aktivitør ved seniorsenteret Rita Hartford og legger til;

- Vi har mange dyktige frivillige her på senteret som utfører daglige gjøremål, men det er ikke alt de har anledning til å gjøre. Nettopp derfor føler vi at dette ble "årets gave" til oss fra denne bedriften i vårt nærmiljø. Vi er så takknemlige, avslutter Hartford.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere