RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Petter Baarli er den eneste av medlemmene som har vært med i Backstreet Girls fra starten i 1984. Trommis Martin H-Son starta for to år sia.Foto: MAREN THORSEN BLESKESTAD
Petter Baarli er den eneste av medlemmene som har vært med i Backstreet Girls fra starten i 1984. Trommis Martin H-Son starta for to år sia.Foto: MAREN THORSEN BLESKESTAD

- Våre musikkvideoer har vært for rå

Østkantbandet Backstreet Girls har sluppet sin fjerde musikkvideo. Men for første gang er det en video som går gjennom sensuren (se video nederst i saken).

OSLO ØST: I over 25 år har Backstreet Girls dominert musikkmiljøet i Oslo øst. Men de har kun gitt ut tre musikkvideoer før den som ble sluppet i august. Og fellestrekk for alle er at de ikke kunne vises.

- De tre første musikkvideoene våres kunne ikke vises fordi de var for rå. Så endelig har vi fått oss en musikkvideo som alle kan få sett, sier Petter Baarli i Backstreet Girls.

Petter Baarli er det eneste medlemmet som har vært med i Backstreet Girls fra starten i 1984. Han forteller Østkantavisa at videoen er laget av en fan.

- Vi er meget fornøyd med videoen, sier han.

Før sommeren slapp de platen "Just When You Thought Things Could'nt Get Worse... Here's The: Backstreet Girls". Og tilbakemeldingene gruppa har fått er positive.

- Mottakelsen har vært enormt bra. Folk har digga den som faen, sier Baarli og avslører at de slipper en DVD like før jul.

- Det er årets julegave, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere