RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Veldig frekt!

Marianne Larsen i Karoline Antikt & Brukt på Røa trodde ikke sine egne øyne da hun kom på jobb sist torsdag.

Røa: - Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne. Der hadde det flotte og pyntede treet på over to meter bare forvunnet i løse luften. Det er da ingen som er så frekke? sier en tydelig opprørt Marianne Larsen.
Medlemmene av Røa Senterforening gikk sammen om å spleise på treet, men nå har de altså måttet ut med nye 1500 kroner.
- Det er synd også fordi Senterforeningen sponser veldedige formål og er med på å skape noe positivt i nærmiljøet. Utgiftene til det nye treet går nå direkte av de pengene som kunne ha blitt brukt til noe helt annet, sier Larsen.
Og det er heller ikke første gang Larsen opplever frekkhet direkte på kroppen. I fjor forsvant lysarrangementene rett etter at de var hengt opp.
- Det er noe med å kunne stole på at ting man henger opp på private områder kan få lov til å henge i fred. Det er en lite hyggelig følelse når man kommer og ser at det en har brukt tid og krefter på bare er tatt rett ned, sier hun.
Men et lyspunkt er i alle fall det nye juletreet på utsiden av butikken. Og det vil forhåpentlig bringe julestemning til både små og store vel inn i julehøytiden.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere