RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Veldig overrasket!


Med dette maleriet gikk Anna Elisabeth Waagaard Keane av med seieren. foto: utlånt
Med dette maleriet gikk Anna Elisabeth Waagaard Keane av med seieren. foto: utlånt
Anna Elisabeth Waagaard Keane (9) fra Skogen gikk av med seiren i den landsdekkende tegnekonkurransen "Make Your Mark".

skogen: Maleriet som gjorde at hun vant, malte Anna da hun gikk på malekurs i regi av Grindbakken FAU i fjor vår. Inspirasjonen var et "gammelt" ferieminne.

- Jeg tegnet mye forskjellig før jeg kome frem til akkurat dette bildet. Men jeg tenkte hele tiden på en badestrand og en liten trehytte vi var mye på da jeg var mindre. Det området ønsket jeg å få med i bildet, sier hun.

Tegnekonkurransen "Make Your Mark" arrangeres av Daler-Rowney og konkurransen er internasjonal. Anna, som til daglig går i 4. klasse ved Grindbakken skole vant blant de norske bidragene. Foreløpig er det ikke mange av klassekameratene som vet om seieren, men de hun har snakket med har gitt henne mye ros.

- Det er tre eller fire i klassen min som vet om det, og jeg fortalte det akkurat til en venninne jeg er hos nå. Hun synes det var kjempegøy at jeg hadde vunnet og er veldig stolt av meg, sier hun.

Selv om den unge kunstneren har mange fritidsakiviteter, prioriterer hun malingen så ofte hun kan. Men om det på sikt er kunstner hun skal bli er hun foreløpig ikke sikker på.

- Det vet jeg ikke ennå, men jeg synes det er veldig gøy å holde på med det. Det er jo litt ekstra morsomt nå som jeg nettopp har vunnet denne konkurransen, sier hun.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere