RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vestkanten blir tryggere


 
 
Ny politipost på vestkanten og 60 nye årsverk som kan brukes i operativ polititjeneste vil gjøre Frogner og St. Hanshaugen tryggere, sier Sp-fylkesleder Lars Rottem Krangnes.

Som Frogner-beboer er han godt fornøyd med at pakken også inneholder en rekke andre tiltak for vestkanten.

Får folk i arbeid

Mandag la den rødgrønne regjeringen fram en krisepakke som skal motvirke skadevirkningene av finanskrisen. I pakken ligger 613 millioner kroner ekstra til Oslo kommune i tillegg til en rekke statlige satsinger i hovedstaden.

- Finanskrisen er tragisk for dem som har mistet jobben eller sparepengene. Med denne pakken får vi mange i arbeid igjen, samtidig som vi får løst flere viktige oppgaver i Oslo, sier Lars Rottem Krangnes.

Mer politi i gatene

Lars Rottem Krangnes er gald for at politiet kan bruke ressursene mer fornuftig i fremtiden.

- En tryggere hovedstad er svært viktig for Senterpartiet, og derfor er vi glade for at Oslo politidistrikt skal få 100 nye sivile stillinger. Det vil frigjøre 60 årsverk som i dag brukes til transport og vakthold ved Tinghuset. Disse kan nå settes ut i operativ polititjeneste i sentrum og i bydelene. I tillegg vil det bli etablert en ny politipost i Oslo vest. Dette viser at Sp og regjeringen tar Oslo-folks trygghet på alvor og har tatt til seg signalene som har kommet, avslutter Krangnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere