*Nettavisen* Nyheter.

- Vestkanten blir tryggere

 

Ny politipost på vestkanten og 60 nye årsverk som kan brukes i operativ polititjeneste vil gjøre Frogner og St. Hanshaugen tryggere, sier Sp-fylkesleder Lars Rottem Krangnes.

Som Frogner-beboer er han godt fornøyd med at pakken også inneholder en rekke andre tiltak for vestkanten.

Får folk i arbeid

Mandag la den rødgrønne regjeringen fram en krisepakke som skal motvirke skadevirkningene av finanskrisen. I pakken ligger 613 millioner kroner ekstra til Oslo kommune i tillegg til en rekke statlige satsinger i hovedstaden.

- Finanskrisen er tragisk for dem som har mistet jobben eller sparepengene. Med denne pakken får vi mange i arbeid igjen, samtidig som vi får løst flere viktige oppgaver i Oslo, sier Lars Rottem Krangnes.

Mer politi i gatene

Lars Rottem Krangnes er gald for at politiet kan bruke ressursene mer fornuftig i fremtiden.

- En tryggere hovedstad er svært viktig for Senterpartiet, og derfor er vi glade for at Oslo politidistrikt skal få 100 nye sivile stillinger. Det vil frigjøre 60 årsverk som i dag brukes til transport og vakthold ved Tinghuset. Disse kan nå settes ut i operativ polititjeneste i sentrum og i bydelene. I tillegg vil det bli etablert en ny politipost i Oslo vest. Dette viser at Sp og regjeringen tar Oslo-folks trygghet på alvor og har tatt til seg signalene som har kommet, avslutter Krangnes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.