RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ikke gode nok

Vålerenga Odd Grenland 1-1. VIF-trener Petter Myhre var svært skuffet etter at laget hans tapte to poeng på overtid.

ULLEVAAL: Oppgjøret mellom Vålerenga og Odd Grenland var aldri velspilt, men det var ingen tvil om at det var hjemmelaget som hadde fortjent å vinne. Laget spilte seg fram til en rekke store målsjanser, men ballen ville ikke inn bak en meget god Rune Jarstein. I tillegg ble straffemissen til Christian Grindheim i starten av 2. omgang skjebnesvanger for vertene, som nå står bokført med bare ni på poeng på like mange kamper.
VIF-trener Petter Myhre så ut som et stort spørsmålstegn i møte med pressen, etter at laget hans bare fikk med seg ett poeng mot tabelljumboen fra Skien.
Det vi gjør ikke er godt nok. Vi har oss sjøl å takke for at det ikke blir tre poeng i dag, sier han.

Lange-scoring

Det så lyst ut for Vålerenga da Rune Lange sendte laget i ledelsen i det 39. minutt, etter et hardt og presist hodestøt fra syv meter. Kampen ble spilt i 30 varmegrader, noe som igjen førte til dårlig tempo og upresist spill hos begge lag. Vertene eide likevel kampen, og Vålerenga spilte seg fram til flere gode muligheter. Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim var blant dem som var farlig frampå uten å overliste Odd-keeper Jarstein.
Gutta skaper sjanser, men vi scorer ikke nok mål. Vi hadde full kontroll, og dette er en kamp vi burde vunnet. Vi styrer fra start til mål, oppsummerer Petter Myhre.

På overtid

Og når hjemmelaget ikke maktet å punktere kampen, benyttet Odds superreserve Fredrik Gulsvik den ene sjansen han fikk fire minutter på overtid. Ballen datt ned i VIF-feltet, og unggutten fiket den magisk på halvvolley opp i krysset bak en sjanseløs Arni Gautur Arason. Etter ni kamper har Vålerenga bare scoret syv mål og sluppet inn ti.
Petter Myhre forteller at det var helt still i VIF-garderoben etter søndagens nitriste forestilling på Ullevaal stadion.
- Gutta er forbanna. Rune Jarstein var god i Odd-målet, men her finnes det ingen unnskyldninger. Denne kampen burde vi vunnet greit, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere