RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

kom inn og ga GBK håp om poeng, men Kjelsås slo hardt tilbake.
kom inn og ga GBK håp om poeng, men Kjelsås slo hardt tilbake.

- Vi er ikke gode nok

Kjelsås vant 4-2 over Groruddalen BK lørdag ettermiddag. - De vinner fullt fortjent, sier trener Danny Sannes.

GREFSEN STADION: Det var duket for en jevn kamp på Grefsen Stadion, mellom to lag som lå helt likt før den 6. serierunden. Hjemmelaget åpnet klart best, og Christoffer Kringberg sendte Kjelsås i føringen allerede etter syv minutter. Bare seks minutter senere doblet kaptein Martin Hansen, og Groruddalen fikk den verst tenkelige starten.

15 minutter før pause begynte plutselig GBK å spille bedre, etter at kaptein Kristian Høvring manet gutta til kamp. Fem minutter før pause kom Farhad Abdulghani seg fri og reduserte for bortelaget.

Innbytternes dag

Den andre omgangen begynte som den første, og det var Kjelsås som var farligst foran mål. Julian Møller økte ledelsen etter seks minutter av den andre omgangen, og Groruddalen måtte fortsette å jage. Kaptein Høvring på Groruddalen hadde en kjempesjanse like etter scoringen, hvor han bommet på åpent mål, men det ble ikke scoring på bortelaget før de satte inn Abdurashid Ibrahim på topp. Han hadde kun vært på banen i 10 minutter da han lobbet ballen elegant over Bjarte Kringlemoen i Kjelsås-buret.

Mot slutten av kampen fortsatte Groruddalen å jage utlikning, mens Kjelsås forsvarte seg godt. På overtid satte innbytter Simen Møller inn den avgjørende 4-2 scoringa, og Kjelsås tok med seg alle tre poengene.

Ikke fornøyd

Det var en tydelig skuffet Danny Sannes som oppsummerte kampen.

- Vi er ikke gode nok i denne kampen, og de vinner fullt fortjent, sier han.

Før kampen sa trener Sannes at spillet til GBK begynner å sitte, og at gutta var revansjesugne etter poengtapet i kampen mot Steinkjer sist. Det virket ikke som et revansjelystent lag i starten av første omgang, men etter at Høvring hadde kjeftet gutta til å spille bedre, løsnet det litt.

Drittmål

Planen før kampen var i følge Sannes å vinne på hurtighet, fordi Kjelsås har et mer fysisk og tungt lag. Etter kampen var han skuffet over hvordan de gjennomførte kampen.

- Vi bruker for lang tid med å komme i gang, og slipper inn drittmål i tillegg, sier han.

Groruddalen ligger nå på 11. plass i avdelingen, og må begynne å spille bedre for å holde seg unna nedrykksstriden.

- Vi spiller ikke hurtig nok, og da taper vi denne kampen, avslutter Sannes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere