RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ingen flopp

Hasle/Løren-keeper Peder Svendsen (21) spilte godt tross stortapet mot MS sist lørdag. At laget hans kommer sterkere tilbake er han sikker på.

HASLE: - Vi tror at ting skal gå av seg selv og detter derfor sammen i 3. periode. Helt håpløst, sier en oppgitt Peder Svendsen etter kampen. Den talentfulle keeperen kom fra Vålerenga før sesongen og har NM-gull som junior å vise til. I oppgjøret mot Manglerud Star var det derimot umulig for sisteskansen å gjøre noe som helst. Gjestene var klart best og valset til tider over et tafatt hjemmelag. I følge Svendsen fantes det også lyspunkter tross nedturen.
- Det er ingen grunn til å grave seg ned. I 2. periode er vi helt på høyde med MS og spiller med godt tempo og god intensitet. Synd vi ikke holder helt ut.
På spørsmål om egen innsats er keeperen beskjeden.
- Midt på treet. Det ble tøft mot slutten av matchen. Jeg kan bedre, svarer keeperen bestemt.

Trives godt

Peder Svendsen er Enga-gutt på sin hals, men hadde allikevel ingen problemer med å bytte beite etter endt juniortid.
- Vålerenga vil alltid være klubben min, men her i Hasle/Løren trives jeg også kjempe godt. Både spillerne og ledelsen har tatt meg veldig godt i mot. Vi er en bra gjeng, forteller Peder Svendsen som er sikker på at Hasle/Løren kommer til å gjøre en god sesong. I følge Svendsen må derfor tapet mot Manglerud glemmes fortest mulig.
- Vi er ingen flopp. Jeg er sikker på at laget kommer sterkere tilbake. I dag manglet vi også flere sentrale spillere.
- Hvilket faser av spillet må dere forbedre?
- Jeg syntes vi kan bli bedre på alt, men det er spesielt spillet i egen sone som må bedres. Får vi orden på det, blir vi vanskelig å slå, avslutter Peder Svendsen til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere