RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

til den nye Heminghallen på søndag. Vi er klare til å svare på alt du måtte lure på, sier Hemings tennisveteraner Cathrine Halle, Machteld Rørholt, Lisbeth Sunde og Kirsten Arnesen. Foto: Ole Martin Evensmo
til den nye Heminghallen på søndag. Vi er klare til å svare på alt du måtte lure på, sier Hemings tennisveteraner Cathrine Halle, Machteld Rørholt, Lisbeth Sunde og Kirsten Arnesen. Foto: Ole Martin Evensmo

- Vi er veldig stolte

Søndag klokken 12 klipper Erling Lae snoren til den nye Heminghallen.

SLEMDAL: Åpningen av hallen inngår som en del av de populære Heminglekene – som i år blir arrangert på selve Hemingbanen. Tradisjonen tro blir det sportslige utfordringer, lek og moro for hele familien.

– Vi åpner opp for publikum klokken 11, hallen åpnes klokken 12 og deretter er det full fart på de forskjellige stasjonene rundt omkring på Hemingbanen og inne i hallen. Heminglekene byr blant annet på skigåing i syntetiske skispor, hinderløype, hopp, EKT-orientering, trampolinehopp og tennis. Meningen er at både barn og voksne kan prøve seg på nye idretter og ikke minst leke og ha det gøy mellom 12 og 15, sier ansvarlig for Heminglekene, Kristine Aamodt.

Bedre tilbud

Den nye Heminghallen er på hele 4500 kvadratmeter og inneholder fire tennisbaner, treningssenter, trampolinehall og flere mindre treningsrom og garderober.

– Heming har vært "utsolgt på idrett" i flere år. Vi har hatt altfor mange barn på venteliste til forskjellige idretter. Med den nye hallen vil vi kunne gi et mye bedre tilbud til bydelens barn, sier formann i Heming IL, Jonne Skajem.

En titt inn i den nye hallen får det til å krible i beina. Det er skinnende lyst, pent og rent over alt. Tennisbanene ligger på rekke og rad med trendy, blått dekke, garderobene er delikate og inngangspartiet er stort, åpent og inkluderende.

– Vi er veldig stolte av den nye hallen. Nå håper vi at den blir flittig brukt av både barn og voksne i mange, mange år, sier Skajem.

Attraktivt treningssenter

Heming IL håper at den nye hallen vil inspirere ikke bare barna, men også voksne medlemmer, til å trene mer. Alt ligger til rette for det: I den nye hallen er det kommet et topp moderne treningssenter som er svært konkurransedyktig i forhold til andre treningssentre i byen. Senteret ligger i andre etasje i hallen - med utsikt både ut over fotballbanen og inn mot tennisbanene. Utstyret er topp moderne, og alle medlemmene får et elektronisk treningskort som hjelper til med å velge riktig belastning ved de forskjellige maskinene.

– Vi har ansatt fire trenere på senteret og har fått flere hundre medlemmer allerede. Mange av disse er foreldre som ser det praktiske og sunne i å trene selv mens barna allikevel sparker fotball, spiller tennis eller er på annen trening, sier formann Jonne Skajem.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere