*Nettavisen* Nyheter.

- Vi kan fortsatt spille i Adeccoligaen neste år

(Arkivfoto: Andreas Lindbæk)

OSLO: Frigg gikk på et uventet 1-2 tap mot Mjølner søndag på Frogner Stadion. Trener Magnus Aadland synes ikke at laget hans holder Adeccoliganivå for øyeblikket, men tror likevel at opprykk er mulig i år.

- Hele laget svikter

- Vi er veldig skuffet over kampen, lyder dommen fra Frigg-treneren.

Frigg tapte mot et Mjølner som kjemper i bunnen av tabellen og var helt ute av form med 0-1-5 på de siste seks kampene. Da det opprykksjagende Oslo- laget så tok en tidlig ledelse var det mye som talte for Frigg- seier. Slik gikk det ikke.

- Det er mangel på bevegelse og det er mangel på presisjon. Det verste er at det hele er veldig kollektivt. Det er ingen som står fram under dårlige perioder. Hele laget svikter, forteller en oppgitt Aadland.

- Vi får et voldsomt trykk mot slutten, men jeg mistenker at det har mer med et Mjølner- lag som ikke er vant til å vinne og som får litt panikk, sier Aadland videre.

- 5-6 lag kan rykke opp

Tross tapet befinner Frigg seg i skrivende stund på en tredjeplass i avdelinga.

- Vi er ustabile. Sånn har det vært lenge, ikke bare i år. Vi kan være glimrende til tider, men så får vi kamper som denne. Heldigvis taper vi aldri to på rad, informerer Aadland, og ser frem mot kommende helgs bortekamp mot Mo.

- Hele avdelinga er ustabil. Det er 5-6 lag som kan rykke opp, men ingen er gode nok for Adeccoligaen akkurat nå. Vi skal hele tiden fokusere på neste kamp, men målet er å vinne avdelinga og rykke opp. Det er fortsatt fullt mulig, avslutter treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.