RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi ligger litt bak

Fredrik Nilssen (25) fra Skøyen mener selv han har en enkel, men variert stil.

SKØYEN: Nilssen er en av de foreløpig seks finalistene i H&Ms nye kampanje hmlovesoslo.no.

Les om H&Ms blogge-kampanje her!

– Å bli kåret for det første var jo veldig gøy. Det er bra at H&M gjør et tiltak på den fronten. Vi i lille Norge ligger jo litt bak i moteverden. Dette kan hjelpe unge mennesker til å ha det gøy når de kler seg, og ikke bare velge det øverste plagget i kles-skapet, sier Nilssen og legger til:

– Mitt bilde ble tatt av en fotograf som kom innom jobben min. Kåringen gikk ut på at bildet lå på en felles nettside (hmlovesoslo.no) hvor folk kunne gå inn å stemme. Selve utvelgelsen ble tatt av juryen med fire motebloggere.

Fredrik satser på litt røff og enkel stil, men han gjør det med en persolig vri.

– Min stil er i bunn og grunn ganske enkel sånn til hverdags, men variert. I høst og vinter har jeg fokusert endel på «traveler» looken som det kommer mye av til neste år. Det vil si boots med ragg-sokker, grove jeans, skjerf og t-skjorte. Mange lag på overkroppen har også blitt brukt mye ( eks: t-skjorte / skjorte, u-ringet genser, strikket slips, tweed-blazer, frakk) til visse anledninger. Kombinasjonen av mange plagg, som nødvendigvis ikke er over matchende farger og kvaliteter er viktig. Jeg vil fremover mot våren og sommeren fortsetter mye av dette, men i mer avslappet stil, ukonstruerte blazer over en u-ringet t-skjorte til smale jeans eller chinos.

– Er det noe du synes det er for lite eller for mye av i Oslos motebilde?

– Det er vel ikke akkurat for mye av noe i motebilde i Oslo, i hvert fall ikke for gutter. Derfor syns jeg det er bra av H&M at en gutt også blir kåret som stil-ikon. Hadde Norge også inkludert gutter og menn mer i motebransjen, sånn som HM gjør her, ville interessen steget og flere hadde kledd seg bedre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere