RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PRØVER UTESERVERINGEN: Foreløpig er Eirik Espolin Johnson og Jørgen Gulliksen gallerister, men nye planer for det fantastiske lokalet legges parallelt med at steinskulpturer og flott brukskunst selges til hyggelige priser.
PRØVER UTESERVERINGEN: Foreløpig er Eirik Espolin Johnson og Jørgen Gulliksen gallerister, men nye planer for det fantastiske lokalet legges parallelt med at steinskulpturer og flott brukskunst selges til hyggelige priser. Foto: FOTO: ELLEN RØNNING

- Vi skal vise at karaoke er mye kulere enn folk tror!

Galleri Ny York i Øvregate 7 har blitt Galleri SYNG. Navnet gir en forsmak på Eirik Espolin Johnsons og Jørgen Gulliksens videre planer for lokalet.

GRÜNERLØKKA: Etter flere år med studier i Kina, og med stor fascinasjon for Asia generelt og asiatisk karaoke spesielt, var tiden kommet for å sette drømmer ut i live her hjemme. Drømmene handlet om god mat og karaoke. Da lokalet til Galleri Ny York dukket opp, jublet gutta.

Gallerister

– Fantastisk bygning, fantastisk beliggenhet.

Eirik gliser.

- Og så syns vi at kunsten her var så fin, så vi tok galleriets lagerbeholdning med på lasset!

Avtalen med tidligere innehaver innebærer at Eirik og Jørgen overtar galleriet med innhold. Det betyr at frem til jul skal Eirik og Jørgen selge steinskulpturer og mye flott brukskunst fra Afrika, Thailand og Vietnam.

– Vi har mye servise, boller og fat, brett, esker og masse kule trespill. Tenk julegaver, folkens!

Og det er mye fint å få til hyggelige priser i Galleri SYNG. Eirik og Jørgen trives så godt i sine nye lokaler at de har åpne dører hver dag, mesteparten av dagen.

– Vi kunne gjerne bodd her, vi, sier Jørgen.

Elvescene?

Planen er å starte forvandlingen fra galleri til bar/restaurant/karaokested på nyåret 2012. Med seg på laget har gutta Jon Kloster, en god venn med mye viktig erfaring. Og lokalet fortjener virkelig å bli fylt med liv. Eirik gleder seg til å sette i gang.

– Vi tenker oss seks-syv karaokerom - ett stort og fem-seks mindre, i ulike størrelser. Her håper vi på besøk av sangglade vennegjenger, utdrikningslag o.l. Dessuten tenker vi at det kan være et flott kulturtilbud for nærmiljøet på dagtid – enten det er snakk om skoleklasser, fritidsklubber eller pensjonistforeninger og seniorhjem. Vi tar rett og slett ansvar for å vise at karaoke er mye kulere enn folk tror!

I restaurantdelen har gutta planer om å servere veldig, veldig god pizza, det blir en hyggelig bar og en flott uteservering nesten i vannkanten. Den våteste drømmen er en konsertscene midt i elva.

– Området er så fantatisk, og det blir bare bedre med enda mere liv elvelangs. Det vil vi være med å bidra til.sitattekst

@Sitat.signatur: navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere