*Nettavisen* Nyheter.

- Vi tar debatten

Leder av Øvre Grefsen Vel, Johs Vik, bekrefter at de er klare for en ny debatt om flerbruk av Myrerjordet.

Selv om det er snart 10 år siden forrige debatt-runde om Myrerjordet, har saken ikke gått ut på dato. Leder Johs Vik kan fortelle at vellet vil diskutere flerbruk av Myrerjordet.
Jeg har sett skissen som ble utarbeidet ved forrige runde. Vi har mottatt signaler på at beboere fortsatt ønsker flerbruk av Myrerjordet. Neste styremøte er 2. februar, og da vil vi diskutere innspillene, sier Vik.
Styremedlem Bernt Rotnes i idrettslagets anleggsgruppe forteller at det foreligger en driftsavtale av Myrerjordet mellom Kjelsås IL og Kultur og Idrettsetaten. Avtalen gjelder for to år av gangen, og gir idrettslaget rett til å disponere jordet. I tillegg mottar idrettslaget en viss sum årlig for vedlikeholdsarbeidet.
Slik jeg ser det trenger fotballen i utgangspunktet hele jordet. Det som er nytt fra tidligere år er at vi nå i tillegg kan disponere kunstgressbanen på Grefsen Stadion, så noe mer plass har vi jo fått, sier Rotnes.
Han tror ikke idrettslaget er uvillig til å diskutere en eventuell flerbruk av jordet.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.