- Vi trenger seniorsenteret!

Brukerrådet på Abildsø seniorsenter liker ikke bydelsdirektørens nedleggelsesforslag. Vi vil fortsette å kjempe, sier leder Ellen Asmyhr.

Abildsø: Forslaget om å nedlegge Abildsø seniorsenter kom ikke som noe sjokk på lederen av brukerrådet, men hun er likevel trist.

Jeg synes det er veldig synd hvis det skal bli lagt ned, for det er veldig mange eldre som trenger det. Abildsø seniorsenter har stor betydning for de som går der. Jeg kan heller ikke forstå hvorfor bydelen ikke kan leie ut andreetasjen så vi kan få hjelp til husleien, sier Ellen Asmyhr.

Vi vet jo at vi blir færre og færre og skjønner at det er et problem, men det må gå an å få flere til å søke seg til vårt senter. Selv om vi en dag eller to bare er 10-15 brukere, hender det også at vi er så mange som 28 mennesker. I det siste har vi fått to nye brukere, det er jo en begynnelse, og hvis vi får bestå vil vi gjøre alt vi kan for at senteret skal kunne føres videre, sier Asmyhr.

Hun opplyser at brukerne ikke har særlig lyst til å bli busset rundt til andre eldresentre i bydelen, som dessuten ofte er stappfulle.

Vi vil ha senteret vårt, og håper fremdeles. Budsjettet vedtas ikke før 14. desember, sier hun optimistisk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.