- Vi vil bli maskot!

Jæi ønskel jobb hos dele!

Jæi ønskel jobb hos dele!

Din lokalavis har utlyst en stilling som maskot til lesernes egen avis på nettet. Her er noen av de første søkerne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jeg kan kanskje oppfattes som litt eplekjekk, men bedyrer at jeg har et hjerte av gull.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jeg heter Astrid og har en flerkulturell bakgrunn, noe jeg tror leserne av Din lokalavis vil kunne ha nytte av.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jeg heter Anne Anka og jeg er perfekt for denne jobben. Jeg er innmari pen og sjarmerende.

BRYN: Tre av søkerne har allerede vært innom Nordstrands blad på Brynseng og hilst på. De har alle sine særtrekk og sånt setter vi pris på. Det er ennå ikke for sent å søke på stillingen (frist 1. februar)!

Lurer du på hva Din lokalavis er? KLIKK HER, og se lesernes egen avis!

Her er et lite utdrag fra søknadene:

Tassen

- Hei, hei! Jeg er en morsom liten kar som har lyst å bli maskot for Din lokalavis. Har bakgrunn som kosebamse, men de siste årene har jeg vært mer eller mindre arbeidsløs.

Har følt meg litt tilsidesatt og feilplassert. Jeg ser derfor dette som en enestående sjanse til å komme ut av skuffen, og er svært motivert for stillingen som maskot...

Kåle-Beate

- Jeg hetel altså Kåle-Beate og de fleste vil nok besklive meg som en hyggelig kal med glimt i øyet. Jeg æl både spååty, sosial og megasupeldupel glad i baln.

Jeg likel å lage mat, leke med computelen, hoppe i snøen og se filmel. Fåll tiden jobbel jeg hjemmefla - det æl det jeg likel best. Men jeg hal mange vennel fla cybelvelden da :D Jeg tlives godt fållan computelen.

Astrid

- Jeg heter Astrid og har en flerkulturell bakgrunn, noe jeg tror leserne av Din lokalavis vil kunne ha nytte av. Jeg har levd et aktivt liv, noe som synes ganske godt.

Hodet mitt har nesten falt av flere ganger. Jeg er limt, sydd og stoppet over store deler av kroppen, men hodet har man aldri klart å lime helt på plass igjen.

Jeg er utadvent, omgjengelig og god til å lytte. Dessuten er jeg veldig flink til å holde på hemmeligheter og er en veldig god venn. I tillegg har jeg lang erfaring med å jobbe med barn.

Ikke minst har jeg lyst til å gjøre en god innsats for denne flotte avisen dere har laget på nettet, hvor leserne kan bestemme innholdet.

Send inn!

Tror du at du, eller noen du kjenner er den rette maskoten for Din lokalavis?

Send søknad med bilde til line.rundmo@noblad.no, eller legg ut søknaden selv på dinlokalavis.no. Det gjør du enkelt ved å registrere deg som ny bruker, klikke på [Min side] og [Ny] ved siden av "Mine artikler". Se stillingsannonsen, "Din lokalavis søker maskot" på www.dinlokalavis.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.