*Nettavisen* Nyheter.

- Vil bygge relasjoner

Kari Greve har som mål å gjøre Linderud gård til et naturlig samlingspunkt i Groruddalen. Sist helg hadde hun profesjonelle musikere og dansere med på laget.

Linderud gård: Stemningen var meget god i dag. Vi er veldig godt fornøyde, sier en entusiastisk Kari Greve til Lokalavisen Groruddalen. Sist søndag ble det arrangert konsert i Barokksalen på Linderud gård. Fransk barokkmusikk og dans fra 1700-tallet var tema og artistene var av topp internasjonal klasse. De vel 60 som fylte salen til randen fikk valuta for pengene, og hyllet midtpunktene med trampeklapp. Artistene virket også godt fornøyde etter endt konsert:
Alt klaffet i dag, og det virket som om publikum koste seg, sier danseren Elizabeth Svarstad Lauritsen stolt.

Relasjoner

Linderud gård er noe uten om det vanlige. Det har nærmiljøet lagt merke til.
Folk har den siste tiden blitt oppmerksomme på Linderud gård, og det er vi takknemmelig for, sier Kari Greve til Lokalavisen Groruddalen. Sammen med sin med mann Einar Petterson driver hun perlen som ligger på baksiden av Linderud Senteret. Samhold og godt miljø står alltid på agendaen.
Vi jobber bevisst mot folk i nærmiljøet, og har som mål å bygge relasjoner til stor og små. Dette gjør vi ved å holde konserter, visninger og andre arrangementer, sier Greve.

Kulturhus

I fjor hadde Linderud gård 10 000 besøkende. Kari Greve ser viktigheten i driften, men legger ikke skjul på det til tider er tøft:
Linderud gård skal fungere som en møteplass for alle, men vi har stramme budsjetter og har derfor ikke mulighet til å annonsere. Munn til munnmetoden er derfor hyppig brukt.
Politikere har nevnt at Groruddalen trenger et kulturhus. Vi har jo Linderud gård, avslutter en bestemt Kari Greve til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.