RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil skape en tradisjon


SInviterer til julemesse kombinert med julekonsert.
SInviterer til julemesse kombinert med julekonsert.
Søndag 9.desember blir det kombinert julekonsert og julemesse i Torshovkorpset lokaler i Torshovgt 46.. Det er første gang vi arrangerer julekonsert og jeg håper at det kan bli en tradisjon, sier Dag Hovland i Torshovkorpset ti Ostkantavisa.no.

Torshov Korpset er et spesialkorps for psykisk utviklingshemmede barn og unge. Korpset består av ca 65 aktive musikkanter.

- Dette er det første korpset i landet som er for psykisk utviklingshemmede, opplyser Hovland.

Torshov Korpset har sendt ut en mengde invitasjoner for denne konserten. Derfor er de fryktelig spent på å se hvor mange som dukker opp.

- Dette er første året vi prøver oss med en egen julekonsert. Før har vi hatt en juleavslutning bare med familier. Vi håper dette skal bli hyggelig konsert og messe, sier Hovland.

På søndag kan publikum oppleve spilling av korps, en egen avdeling for instruktørene, allsang og pause med gløgg / kaffe / kaker / salg av juleting.

Alle er hjertlig velkommen og det er gratis inngang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere