*Nettavisen* Nyheter.

– 140 musikere inntar scenen!

Full fres: Lørdag er det på Lilleaker det skjer. Foto: ARKIVFOTO

Lilleaker Music Event feirer fem år med musikalsk fyrverkeri. På lørdag braker det løs.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sosialt og trivelig: Lilleaker Music Event er blitt et populært arrangement.

LILLEAKER: – I år blir det et stort jubileum. I og med at det er femte året dette arrangeres, blir cirka 140 musikere og musikanter på scenen når på lørdag fra klokken 17.30 til 23.45, sier primus motor Harald Nesset og fortsetter:

– Dette er ny rekord!

– Alle stiller opp!

Arrangementet er et samarbeid mellom Lilleaker Storband, Lions Club Oslo/Lilleaker og Kaktus mat&vinhus.

– Det er viktig å understreke at dette er en dugnad hvor alle korps og band stiller opp og gjør en innsats. Næringslivet på Lilleaker sponser arrangementet slik at det lar seg gjennomføre, sier Nesset.

Det er vanligvis mellom 550 og 600 personer innom, så Lilleaker Music Event har allerede rukket å bli en fin tradisjon på Lilleaker og Ullern.

– Dette er en folkefest, hvor tilhørerne kan nyte mat og drikke fra restauranten og lytte til variert og spennende musikk fra scenen.

Det er i tillegg viktig å understreke at alle publikummerne sitter tørt og godt i de store teltene som blir satt opp, opplyser Nesset.

Stasmusikk og brasiliansk

Det hele starter med ShamJazz, en brassgruppe fra skolekorpset.

Så fortsetter det hele med Bestum Stasmusikk og Stavern Agnes musikkorps, Bo Brekkes all star, Dagfrid m/komp, Lilleaker Janitsjar, Apoteket, Lilleaker Storband og Friends of John. Avslutningsvis blir det brasilianske toner ut i natten.

– Lions Club Oslo/Lilleaker satte ny rekord i fjor med sitt event-lotteri, og fikk inn hele 16.000,- på noen få timer, som uavkortet går til arbeid blant unge og eldre i nærmiljøet.

Vi er veldig takknemlig for den store givergleden blant de musikkglade publikummere sier Jan Terjesen, ansvarlig for Lions lotteri under konserten.

Han håper selvsagt at rekorden blir slått nå i jubileumsåret.

– Møt opp, og ta gjerne med venner, naboer og kjente, for dette blir en minneverdig kveld for alle, oppfordrer Nesset.

Sted: Ved Kaktus mat og vinhus vis a vis CC Vest, 9. juni fra kl. 17.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.