*Nettavisen* Nyheter.

– Ååå, se så nydelige!

Barna fra Sollerud barnehage sjarmerte alle på Ullern seniorsenter. FOTO: ELISABETH C. WANG

Samtlige av brukerne ved Ullern seniorsenter ble revet med da Lucia-barn fra Sollerud barnehage la turen innom senteret fredag.

ULLERN: – Det er så hyggelig at de besøker oss. Det setter vi virkelig stor pris på, sier daglig leder ved senteret, Elly Christensen.

Med den tradisjonelle Lucia-sangen og andre flotte julesanger, ble stemningen raskt satt på seniorsenteret. Og applausen lot ikke vente på seg.

– De er så søte, og så flinke de er til å synge. Jeg er imponert jeg, rett og slett, sier en julepyntet dame og titter bort på de hvitkledte barna.

Til tross for at året 2009 ikke er helt tilbakelagt, er Elly Christensen allerede godt i gang med planene for senteret i 2010. En ny hjemmeside er underveis og i tillegg masse spennende aktiviteter på "Kulturstedet Ullern seniorsenter".

– Folk kan glede seg til det nye programmet for senteret. Det har jeg stor tro på. I tillegg må jeg si at juletreet du ser her i dag er gitt til oss fra Lions Club Oslo Lilleaker. Vi har fått et godt samarbeid og det synes vi selvsagt er flott, sier Christensen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag