RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Aldri vært så langt nede


Anniken Sand (23) fra Røa er med i årets 71 grader nord. Foto: TVNorge
Anniken Sand (23) fra Røa er med i årets 71 grader nord. Foto: TVNorge
Anniken (23) gruer seg litt til 71 grader nord skal vises på tv.

RØA: I kveld er det premiere på realityserien «71 grader nord» på TVNorge, hvor deltakerne skal kjempe seg fra Lindesnes til Nordkapp. Med på ferden er Anniken Sand (23) fra Røa.

Hun forteller Akersposten om tøffe tak. Tidvis hadde hun lyst til å trekke seg fra hele turen. En tur i Jotunheimen ble den aller tøffeste utfordringen for Røa-jenta.

Tok aldri slutt

– Vi skulle gå over fem isbreer på randoneski, noe jeg aldri har vært borti før. I tillegg hadde jeg en sekk som veide mer enn det jeg klarte å løfte. Jeg har aldri før i mitt liv vært så fysiskt og psykiskt langt nede. Det var som en tur som aldri tok slutt, sier Anniken til Akersposten.no.

Som tidligere fotballspiller på Røa er hun vant med lagidrett, og hennes strategi underveis var å være den personen som folk ville ha med seg videre på tur.

– Jeg hadde også en skjult strategi om å bygge meg opp fysisktuten at noen merket det, sånn at jeg kunne komme som en sterk overraskelse mot slutten, sier hun.

23-åringen, som studerer til å bli kaospilot i Danmark, mener selv at hun ikke var i like god fysisk form som de andre deltakerne.

Gruer seg til å gråte på tv

Noen ganger skulle hun ønske at det heller var orientering eller friidrett hun hadde drevet med.

– Man lærer jo ikke noe om hvor nord eller sør er på en fotballbane, sier Anniken, som innrømmer at hun noen ganger skulle ønske at programmet ikke hadde blitt vist på tv i det hele tatt.

– Jeg gruer meg til å gråte på tv, og til å se meg selv snakke om andre mennesker bak ryggen deres, i tillegg til alle gangene jeg klønet det til under konkurranser.

– Men stort sett ser jeg på selve opplevelsen som noe veldig positivit, og jeg hadde garantert gjort det igjen, og igjen og igjen, sier Røa-jenta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere