RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Alex Rosén er gal som vanlig!


Alex Rosén både sang og spilte fiolin sammen med korpsmusikantene da han var konferansier på Kjendiskonserten søndag kveld.
Alex Rosén både sang og spilte fiolin sammen med korpsmusikantene da han var konferansier på Kjendiskonserten søndag kveld. Foto: FOTO: Gunn Benjaminsen
Korps fra Ljan, Bjørndal og Prinsdal lagde felles konsert. Barnas superkjendis Alex Rosén ledet showet.

LØREN: Søndag kveld var det duket for Kjendiskonserten 2011 i Kanonhallen på Løren. Musikanter fra skolekorpsene i Prinsdal, Ljan og Bjørndal hadde gått sammen for å lage en felles korpskonsert, som ble ledet av kjendisen Alex Rosén.

 
 

Kjent fra TV

– Meninga er å gi dem nye musikalske utfordringer og å knytte bånd mellom skolekorps som er i nærheten av hverandre, sa konferansieren.

Rosén er et kjent fjes for mange musikanter etter å ha vært blant annet programleder for MGP Jr og dommer i Norske Talenter.

Ler av latter

Fløytistene Farida Elkhou, Andrine Fiskum og Helen Amanuel Mesquina fra Prinsdal Skolekorps rakk å bli gode venner med Felicia Augestad Lidre fra Ljan Skoles Musikkorps. De er ikke i tvil om hva jentene synes om kjendiskonferansieren:

– Alex Rosén er gal som vanlig! Han blir så utrolig ivrig når han forteller, sier jentene i munnen på hverandre.

Tolvåringene har øvd sammen noen kvelder tidligere i høst, og hadde en hel dag med øving i forkant av konserten, hvor også Rosén deltok.

– Det hender jo vi ler med Alex, men oftest så ler vi av latteren hans, sier Farida om kjendisens særegne latter.

Afrika-tema

– Jeg er veldig opptatt av Afrika, og vi ble enige om at Afrika er et bra tema for en slik konsert, sier Rosén.

Både helt ferske aspiranter og mer erfarne korpsmusikere spilte, og mange av musikkinnslagene var hentet fra det afrikanske kontinentet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere