– Alt er opp til oss

Emilie Bosshard Haavi scoret kampens eneste mål og sikret med det Røa-seier mot Klepp.

Emilie Bosshard Haavi scoret kampens eneste mål og sikret med det Røa-seier mot Klepp. Foto: Foto: Thomas Granerød

Røa fortsetter å imponere i Toppserien. Lørdag vant laget 1-0 over sterke Klepp etter mål av supertalentet Emilie Bosshard Haavi.

Røa-trener Geir Nordby jubler for seier i det dommeren blåser av kampen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Midtbanestrategen Guro Knutsen Mienna er ofte nøkkelen til Røas gode angrepsspill. Med sitt herlige overblikk og følsomme pasningsfot så er Guro en konstant trussel mot en hver motstander. Foto: Foto: Thomas Granerød

Røa-målvakt Caroline Knutsen stod en meget god kamp, men spesielt i sluttminuttene viste hun klasse. Foto: Foto: Thomas Granerød

RØA: 18-årige Emilie Bosshard Haavi fortsetter å imponere for Røa, lørdag var hun nok engang på rett sted til rett tid da hun scoret kampens eneste mål drøye fem minutter før pause. En scoring som følge av et mønsterangrep, iscenesatt av ballkunstner Guro Knutsen Mienna.

Knutsen Mienna slo en av sine mange presisjonspasninger ut mot kanten, denne gangen til Hedda Strand Gardsjord, som elegant la inn ballen på bakerste stolpe til oppofrende Bosshard Haavi - slik skal det gjøres og dermed fortsetter jakten på gull i årets Toppserie.

– Vi er med i gullkampen

– Veldig deilig å sette den scoringen i en meget tøff kamp. Vi visste på forhånd at Klepp ofte går i "krigen", men vi var med og klarte oss veldig godt. Målt opp mot sjanser så vant vi fortjent og vi hadde god kontroll, selv om Klepp presser oss helt mot tampen. Vi er også med i gullkampen og alt er opp til oss selv, vi ligger jo kun to poeng bak Stabæk, sier matchvinner Bosshard Haavi.

Ikke helt hundre prosent

Røa vant totalt sett en fortjent seier, uten helt å imponere ett hundre prosent. Til det var unøyaktigheten i spillet for stort, men de møtte som nevnt et knalltøft Klepp-lag, og alt i alt så løste hjemmelaget problemene underveis best da de lot ballen trille hurtig - og ut mot kantene.

– Vi tok ut det som trengtes for å vinne mot Klepp, noe jeg er strålende fornøyd med, sier trener Geir Nordby til Ullern Avis.

Og det var ikke vanskelig å se gleden hos treneren da dommeren blåste av for full tid;

– Hehe...ja, jeg var ganske så nervøs mot slutten, vi klarte jo "bare" 1-1 mot dem borte og vi visste at dette ville bli et meget tøft oppgjør. Men, det er jo disse trepoengerne som er så ekstra deilige å vinne, avslutter en smilende Røa-trener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag