RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det er alltid mange på Ila skole når musikkopset arrangerer loppemarked. Arkivfoto
Det er alltid mange på Ila skole når musikkopset arrangerer loppemarked. Arkivfoto

– Årets happening

– Loppemarkedet er årets happening for korpset, sier Erling Skurdal som ønsker seg enda flere lopper til helgas store loppemarked på ila skole.

ILA: – Loppemarkedet er jo hovedinntektskilden til korpset, sier en engasjert loppeinnsamler og veteran i gamet til Lokalavisen.

Erling Skurdal forteller at det har blitt fraktet, lesset og stablet alt fra møbler, bøker til kunstverk og klær i de siste ukene, for at alt skal gjøres klart til helgas store loppemarked på Ila skole.

Lopper?

Skulle du ha noe å forære Ila skoles musikkorps store satsing, sånn helt på tampen, er det fremdeles muligheter å ringe til loppetelefonen ved Tore Halvorsen, på tlf. 90 67 65 45.

– Det blir et stort og flott loppemarked i år også, også håper vi jo på å få inn enda mer enn de nesten 300 000 kronene vi fikk inn fjor da, sier en entusiastiske Skurdal.

Plater

– Vi har fått inn en bra platesamling i år, og mye flott kunst, sier Skurdal videre. Nå er det henting og stabling av lopper som står på timeplanen for han selv og flere medhjelpere.

Ila Skole musikkorps sitt loppemarked skiller seg noe ut ved at de velger å legge det hele til høsten.

– Det er nok bare tilfeldig at det er på høsten. Det er da vi fikk samlet flest folk, sier Skurdal som gleder seg. Det er loppemarked på lørdag fra 11.00- 16.00 og søndag 12.00- 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere