RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Son of Light er en av headlinerne på Fritidsklubbenes dag førstkommende lørdag.
Son of Light er en av headlinerne på Fritidsklubbenes dag førstkommende lørdag. Foto: FOTO: PROMO

– Årets viktigste arrangement for ungdom

Lørdag førstkommende samles ungdom fra hele Oslo foran Stortinget. Sammen med artister som Son of Light skal de feire Fritidsklubbenes dag.

LØVEBAKKEN: For Son of Light, også kjent som André Martin Hadland, er en av hovedattraksjonene på Løvebakken førstkommende lørdag.

Da er det igjen klart for Fritidsklubbenes dag.

Hver siste lørdag i april hvert eneste år markerer ungdomshus og fritidsklubber i hele landet Fritidsklubbenes dag. Dette blir detn 27. i rekken, og dagen feires for å markere behovet for fritidsklubber.

– Vi vil bruke dagen til å flytte noen av aktivitetene fra klubbene ut på gata, for på den måten å vise fram noe av mangfoldet, skriver arrangør Ungdom & Fritid i en pressemelding.

De mener dagen er årets viktigste arrangement for ungdom.

I Oslo finner arrangementet sted foran Stortinget, der det i år, som i fjort blir rigger opp til et storstilt show. Klubbungdom fra hele Oslo bidrar med konserter, danseshow, kunstutstilling og filmsvisning.

– På den måten ønsker vi å vise fram noe av det yrende livet i fritidsklubbene, og å røske litt opp i forestillingen om klubben som bare et slitent lokale med ujevne biljardbord, forteller Ungdom & Fritid.

Klubbungdommene får selskap på scenen av Miss Harmonica, Son of Light (Tee Productions) og Shitsez! I tillegg blir det appeller og overrekking av Ungdom & Fritids pris.

Arrangementet varer fra klokka 12 til 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere