RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Bedre enn 17. mai!


MORO: Søndag var det full fest i et av Obos' aller største borettslag.
MORO: Søndag var det full fest i et av Obos' aller største borettslag. Foto: Foto: Halvor Njerve
Familiedagen til Pynten borettslag setter ny standard i velferdstiltak.

BERGKRYSTALLEN: Velferdsansvarlig for borettslaget Berit Alexandra Standahl er vokst opp i en bygd hvor samhold og dugnadsånd betød alt. Dette har hun ført med seg til Pynten borettslag på Lambertseter og arrangerer i år storslått fest med blant annet Christian Ingebrigtsen og brannslukking.

Les også: Slik blir nye Pynten barnehage

Hindrer generasjonskløft

For Standahl er det viktig å samle beboerne i et av OBOS’ største borettslag, med 567 boenheter.

– Vi har spesielt barna i fokus, men også viktige helse- miljø- og sikkerhetstiltak (HMS). Med programmet vi har nå ønsker vi å treffe alle – fra de minste og til de som er pensjonister, sier Standahl ivrig.

SE STOR BILDESERIE FRA FAMILIEDAGEN PÅ PYNTEN

Hun forteller at borettslaget har flere tiltak for å sosialisere folk utenom arrangementer som dette, med aktiviteter i hverdagen som pilates.

– Vi ser hva både julekonserter og sommerfester gjør med samholdet til de som bor her.

Folk blir tryggere på hverandre, men arrangement for et borettslag i denne skalaen er vel heller uvanlig å se, sier Standahl stolt.

Hun presiserer at hun ikke kan ta all æren for familiedagen selv, men at hun har et positivt styre i ryggen som støtter henne.

Les også: Her finner hunden Stratos trøfler på Lambertseter

Minner fra barndommen

Dagens store begivenhet, og trekkplaster Christian Ingebrigtsen, kjent fra blant annet boybandet A1, er imponert over hva velferdsansvarlige Berit Alexandra og resten av styret har fått til.

– Denne dagen minner meg om da faren min spilte på slike arrangementer, og jeg var den som lekte i hoppeslottet, ler sangeren.

– Det er utrolig koselig å være her og synge på en dag som dette. Det et deilig avbrekk fra en stressende hverdag å få lov til å synge noen sanger og se hvordan arrangementet samler folk på en positiv måte. Det skaper samhold når naboer blir bedre kjent og jegvkoser meg virkelig her i dag. Også så flott vær, da! sier Ingebrigsten fornøyd.

Været er velferdsansvarlige Berit Alexandra Standahl veldig fornøyd med.

– Det er helt fantastisk å ha sånt vær. Det gjør dagen perfekt, nesten bedre enn 17. mai, smiler hun.

Ingebrigtsens tidligere kollega fra A1, Ben Adams, var også til stede. Ikke for å bistå Ingebrigtsen men som skuelysten nabo.

Les også: Frykter ny høyblokk i 13 etasjer på Bergkrystallen
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere