*Nettavisen* Nyheter.

– Beklager, du får ikke sendt julekort

FOLK PLANLEGGER DÅRLIG: Aleksander Arnesen er skuffet over at folk tror det er nok frimerker til alle, så få dager før jul.

– Det er dårlig planlegging av de som kommer seks dager før jul og forventer at det er nok frimerker til alle i Norge, sier postansvarlig Aleksander Arnesen på Rema 1000 Vinderen.

VINDEREN: Flere var innom Rema 1000 på Vinderen for å kjøpe vanlige frimerker til brevene sine tirsdag 18. desember, men fikk en svært skuffende beskjed da det til slutt var deres tur.

Vinn iPhone 5: Hvilket sted snakker dagens kjendis om? Sjekk vår julekalender

– Beklager, det er tomt

I køen foran dittOslos utsendte høres et oppgitt sukk i det postansvarlig Aleksander Arnesen forteller om en tom frimerkeskuff til dagens kunder.

– Det har vært en enorm pågang de siste dagene, og alle julefrimerkene jeg bestilte inn er helt utsolgt, forteller Arnesen til dittOslo, og legger til at frimerkerushet virkelig tok av på lørdag.

– Jeg bestilte ekstra frimerker nå til jul, og tok høyde for det som er solgt resten av året, i tillegg til at jeg sammenlignet fjorårets tall, men allikevel har det dessverre gått tomt, svarer Arnesen på spørsmål om han kunne bestilt flere frimerker.

Folk er rett og slett planløse.

Les også: Kirkegjengere rundstjålet!

Les også: Politimann skallet ned på Oslo S

Mener folk planlegger dårlig

Postansvarlig Arnesen syntes folk virker planløse når de forventer at det skal være nok frimerker så nærme jul til alle, når det er mange av oss i det langstrakte land som sender julekort og pakker til venner og familie både nært og fjernt.

– Folk er rett og slett planløse. Det er mange som hamstrer frimerker, og da er det ikke rart det til slutt går tomt. Det er dårlig planlegging av de som kommer seks dager før jul og vil sende julebrevene sine, sier Arnesen.

LES OGSÅ: – Vannet renner gjennom taket

– Hvorfor har Posten monopol?

De fleste har tatt den uvirkelige beskjeden om at det har gått tomt for frimerker greit, mens noen blir irriterte.

– Vi har fått kommentarer som «skandaløst» og «hvorfor har Posten monopol?», men jeg kan ikke noe for at folk ikke planlegger bedre, avslutter Arnesen.

LES OGSÅ: Fabian åpnet storstua

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag