RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Bestemor ble drept av et reinsdyr...


Drømmere & Drankere feirer jul på Løkka. FOTO: PROMO
Drømmere & Drankere feirer jul på Løkka. FOTO: PROMO
Låtene fra Drømmere & Drankere har tidvis brutale navn. Lørdag 12. desember feirer østkantbandet jula på forskudd.

LØKKA: «Bestemor ble drept av et reinsdyr», «Jesus sitter på låven», «Det er'kke gøy med jula siden mutters fant Gud» og «Min siste Juleøl» (Drømmere & Drankere er trolig det eneste bandet i verden som spiller Cowboy-Laila-covers!). Låtutvalget er mildt sagt spesielt, og passer vel best for de av oss med sans for det humor litt på siden av samfunnet. Så er jo også tilfelle med mange av dem som ferdes på Grünerløkka, og dermed er det duket for en severdig og ikke minst lyttbar aften når «Drømmerne» entrer scenen på Sound of Mu lørdag 12. desember.

Siden forrige konsert på samme sted har Drømmere & Drankere utgitt en singel om Gud, Markveien og alt det der, «Håper du ikke treffes av lynet/Gammel'n», samt «Gutten & Spøkelset».

CD'en er inkludert i billettprisen denne kvelden.

I tillegg til radiohitene «Banditos i det fri» og «Annes kro» har også Drømmere & Drankere noen splitter pine nye låter å presentere på sine første Oslo-konsert på et år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere